Посол України в Таїланді попередньо домовився про візит тайських туроператорів

Посол України в Таїланді попередньо домовився про візит тайських туроператорів

Укрінформ
Посол України в Таїланді Андрій Бешта попередньо домовився про візит групи тайських туроператорів в Україну для ознайомлення з туристичним потенціалом та популярними маршрутами в нашій країні.

Про це йшлося під час засідання Туристичної ради Таїланду, в якій Бешта взяв участь як спеціальний гість, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення посольства України у Фейсбуці.  

Дипломат зазначив, що до пандемії COVID-19 у 2019 році Таїланд відвідало близько 40 млн туристів, з них рекордні 100 тисяч – з України. Водночас Україну відвідує лише декілька сотень тайських туристів на рік.

Бешта представив туристичний потенціал України і закликав представників тайського туристичного бізнесу активно розвивати новий український напрямок для туристів із Таїланду.

Читайте також: У Таїланді планують з липня відкрити Пхукет для вакцинованих від COVID-19 туристів

«Під час бесід із президентом Ради Чамнаном Срісаватром та віце-президентом Ради, президентом Асоціації турагентів Таїланду Сутіпонгом Пхеунпхіпхопом було попередньо домовлено про організацію візиту групи туроператорів Таїланду в Україну з метою ознайомлення з туристичним потенціалом та популярними маршрутами, а також налагодження контактів із українськими туроператорами щойно це дозволить ситуація з COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Туристична рада Таїланду – це неурядова організація, що об’єднує представників різних напрямків туристичного бізнесу з усіх провінцій Таїланду.

Фото: @ukr.embassy.thailand

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-