У Кам’янці-Подільському запланували понад 50 фестивалів

У Кам’янці-Подільському запланували понад 50 фестивалів

Укрінформ
У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині планують упродовж року провести понад 50 місцевих, всеукраїнських і міжнародних фестивалів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Кам’янець-Подільський державний історико-культурний заповідник.  

"Опера і класична музика, поетичне і театральне мистецтво, фольклорні та екстремальні розваги і, звісно ж, яскраві історичні реконструкції та повітроплавні змагання. Кам’янець дивуватиме і вабитиме туристів справжнім калейдоскопом фестивальних вражень. Усі вони занесені до календаря", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, навесні в місті планують провести всеукраїнський поетичний фестиваль "Поділля-Open", всеукраїнський фестиваль історичної реконструкції та експериментальної археології "Історичний пікнік на замку в Кам’янці", міжнародний фестиваль вуличної їжі та напоїв "Кам’янець" та інші.

Влітку туристів запрошують з-поміж інших заходів відвідати міжнародні фестивалі музичних воркшопів "Family Fest", середньовічної культури "Форпост", класичної музики та оперного мистецтва "Опера в мініатюрі", музики та стріарту "Республіка", а також всеукраїнський фестиваль "Кава&Джаз просто неба".

Читайте також: На Дністровський каньйон після річної паузи повертається «Свято неба»

Восени Кам’янець-Подільський кличе на військово-історичний фестиваль "Ruthenica Medievalis – Kamenec 1398", фестиваль національних культур "Острів скарбів", фестиваль повітроплавання "Золота омега", "Октоберфест 2021".

У грудні в місті заплановані різдвяний ярмарок, новорічно-різдвяна акція "Від Миколая до Йордана" та етнофестиваль "Коляда де? До Кам’янця іде!".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-