ГогольFest запускає 3 вересня поїзд на фестиваль до Херсона

ГогольFest запускає 3 вересня поїзд на фестиваль до Херсона

Укрінформ
ГогольTrain, який торік віз творчу когорту з Києва на фестиваль StartUp ГогольFest до Маріуполя, цьогоріч вирушає до Херсона.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі ГогольFest.

«Цього разу ми вирушаємо на мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва GogolFest DREAM, який вперше відбудеться у Херсоні з 4 до 6 вересня 2020 року», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, GogolFest DREAM представить театральну, музичну, освітню, візуальну, перформативну та нічну програми. Фестиваль відбудеться, зокрема, на локаціях: Урбан-сад, Набережна біля готелю Фрегат, ХОАДМТ ім. Куліша, вулиця Суворова. Гранд-відкриття фестивалю «І корабель пливе» від режисера Влада Троїцького за участю легендарного гурту DakhaBrakha – на Трофейному мосту у Гідропарку.

Всі події GogolFest DREAM відбуватимуться згідно з вимогами МОЗ у зв’язку з запровадженням карантинних обмежень.

Читайте також: У Вінниці вперше влаштують міжнародний фестиваль повітряних куль

У ГогольFest зауважили, що ГогольTrain – це унікальне арт-явище в українському культурному просторі. В центрі потяга – вагони-ресторани, що перетворюються на час поїздки на осередки сучасного мистецтва на колесах. На повному ходу на пасажирів чекають, зокрема, музична та електронна сцени, виставка, перформативне мистецтво.

Презентація та відправлення ГогольTrain-2020 «Київ – Херсон – Київ» – о 21:00 на Центральному залізничному вокзалі (площа Вокзальна, 1, перша колія).

ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль. За час існування, з 2007-го до 2020 року, його відвідали 575 тисяч глядачів; на 13 локаціях, у 3 містах відбулося 4 тис. подій, в яких взяли участь 20 500 українських та 1 200 закордонних митців з понад 40 країн світу. ГогольFest увійшов до 20 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-