Airbnb заборонив винаймати помешкання для вечірок

Airbnb заборонив винаймати помешкання для вечірок

Укрінформ
Популярний сервіс оренди житла Airbnb змінив свої правила з огляду на пандемію: відтепер помешкання не можна винаймати для вечірок та одночасно у ньому можуть проживати не більш ніж 16 людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Зміни до правил оренди житла набули чинності з 20 серпня.

В компанії зауважили, що 73% господарів і раніше забороняли вечірки у своїх помешканнях. Однак на тлі поширення коронавірусу та вимог щодо дотримання соціальної дистанції Airbnb вважає доречним офіційно змінити правила оренди. Відтепер у сервісі не буде фільтру пошуку житла «дружнє до проведення заходів».

Читайте також: У Женеві туристам видаватимуть картки на 100 франків для розваг

Також у компанії попередили власників помешкань та гостей, що в разі порушення нових правил Airbnb блокуватиме їм доступ до сервісу та навіть позиватиметься до суду. Також оголошено, що ці нові правила діятимуть безстроково.

Як повідомлялося, через кризу, пов’язану з COVID-19, Airbnb скорочує чверть свого персоналу. Це пов’язано з намаганням компенсувати втрату прибутків. Із 7,5 тисяч співробітників звільнять приблизно 1,9 тисяч людей.

Під час пандемії сервіс також запустив посилений протокол із прибирання приміщень. Зокрема, якщо у людини, яка проживали в орендованому помешканні виявили коронавірус, мають продезінфікувати поверхні, відкрити вікна та не здавати квартиру чи будинок упродовж 24 годин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-