Карантин скасував

Карантин скасував "Смаковицю по-володимирськи"

Укрінформ
У Володимирі-Волинському відтермінували через карантин гастрономічний фестиваль "Смаковиця по-володимирськи", який цьогоріч мав відбутися вп’яте.

Як передає Укрінформ, про це повідомила заступник міського голови Володимира-Волинського Лариса Кулікова в фейсбуці

"Гастрономічний фестиваль "Смаковиця по-володимирськи" – дійство, де пахне вареним і смаженим, де демонструють різні смаколики, навчають творити кулінарні шедеври, пригощають варениками, смачним кулішем, борщем, ґуґлями з кручениками, де співають і танцюють, забавляються і спілкуються… Зараз саме той час, коли знову мала би кипіти підготовка до цього цікавого дійства, але, на жаль, карантинні обмеження наклали табу на багатолюдні масові заходи. Тому "Смаковиця по-володимирськи" у 2020 зачиняється на перерву", – написала Кулікова.

За її словами, організатори заходу не розглядали варіант провести його в режимі онлайн, як це зробили багато різноманітних святкувань і фестивалів. Адже такий формат не прийнятний для гастрономічного заходу. "Бо "Смаковиця" – якраз і для того, щоб посмакувати, скуштувати, щоб відчути запах страв... Віртуально цього ніяк не зробиш", – зауважила заступник міського голови Володимира-Волинського.

Читайте також: На Миколаївщині проведуть фестиваль повітряних зміїв Trykhaty Ultra Fest

Провести "Смаковицю по-володимирськи" планують уже в 2021 році.

Як зауважили у пресслужбі Володимир-Волинської міськради, гастрономічний фестиваль "Смаковиця по-володимирськи" – некомерційний проєкт, спрямований на популяризування кулінарних традицій регіону. Зазвичай він проходить у форматі народних гулянь.

Торік учасники фестивалю з’їли 60 літрів борщу, 40 кілограмів вареників та 100 літрів кулешу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-