Міжнародні перельоти можуть відновитися до Різдва - експерт

Міжнародні перельоти можуть відновитися до Різдва - експерт

Укрінформ
Більшість міжнародних пасажирських авіарейсів, скасованих через пандемію COVID-19, можуть бути відновлені до кінця року.

Таку думку під час віртуального семінару, організованого Canadian Club Toronto, висловив віцепрезидент найбільшої авіакомпанії Канади Air Canada Тім Штраус, передає кореспондент Укрінформу.

“Я думаю, що до Різдва ми знову побачимо велику кількість перельотів. Ми літатимемо по всьому світу та всередині країни”, - зазначив Штраус.

Водночас, за його словами, до попереднього стану ринок авіаперельотів відновиться не так швидко, тож пасажирам доведеться здійснювати більше пересадок на шляху до пункту призначення.

Читайте також: Ryanair скоротить до 3 тисяч працівників через кризу

Штраус наголосив, що особливу увагу світові авіакомпанії тепер приділятимуть питанням санітарної безпеки: “Це - головна тема майже всіх наших обговорень. Уся індустрія працюватиме, аби забезпечити чистоту - незалежно від авіакомпанії та місця перебування”.

Одним з ключових питань стане зміна принципів кондиціонування повітря у салонах літаків. “Це одна з тих речей, які нам необхідно скоригувати, аби підвищити безпеку польотів”, - указав Штраус.

Він додав, що найважливіше завдання для всіх авіакомпаній полягатиме в тому, щоб переконати пасажирів у безпеці авіаперельотів.

Читайте також: Штати планують ввести обов'язкові тести на COVID-19 для авіапасажирів

Як повідомлялося, після запровадження у світі обмежувальних заходів, покликаних уповільнити поширення COVID-19, Air Canada скоротила перельоти на 90%, залишивши лише кілька міжнародних маршрутів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-