Аеропорт Вільнюса відкрив автокінотеатр на пероні

Аеропорт Вільнюса відкрив автокінотеатр на пероні

Укрінформ
В аеропорту столиці Литви організували на пероні перед терміналом автокінотеатр на 200 автівок, який працюватиме до кінця травня.

Проєкт є частиною Вільнюського міжнародного кінофестивалю, повідомляє Avianews.

Організатори заходу вирішили, що поки кінотеатри закриті на карантин, перегляд фільмів можна організувати в аеропорту.

З цією метою для сторонніх відкрили стоянки для літаків і встановили найбільший в країнах Балтії екран заввишки з 5-поверховий будинок, щоб забезпечити гарний огляд для глядачів.

Звук у кінотеатрі такого формату передається за допомогою локального радіо. Налаштувавши необхідну FM-хвилю, глядачі зможуть слухати все, що відбувається у фільмі через колонки своїх автомобілів.

«Думаю, такі перегляди залишать аудиторії незабутні враження на все життя», – заявив гендиректор Вільнюського міжнародного кінофестивалю Альгірдас Рамашка.

Організатори звертають увагу, що компанування автокінотеатру дає змогу дотримуватися політики соціального дистанціювання, тому що люди перебувають у закритих машинах на відстані один від одного.

Читайте також: Кіпр у червні відновить авіасполучення

На перон пускають автомобілі, в яких сидить не більше двох осіб. Водночас для зменшення контактів з персоналом квитки на кіносеанси можна придбати лише через інтернет.

Фото: аеропорт Вільнюса

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-