Прямі ефіри з закарпатськими виноробами допоможуть туристам обрати маршрут

Прямі ефіри з закарпатськими виноробами допоможуть туристам обрати маршрут

Укрінформ
Відсьогодні, 27 квітня, на Закарпатті проводитимуть прямі ефіри з місцевими виноробами, стартуватимуть включення щодня о 13-й годині.

Про це організатори повідомляють у Fасebook.

“Сьогодні завдяки карантину є трохи часу показати десятку кращих виноробів Закарпаття, котрі не привозять свої вина в Київ. Чому? Дивіться наші прямі ефіри, дізнаєтесь багато цікавого. Щоденно, починаючи з понеділка, 27 квітня, десять днів поспіль о 13:00 прямий ефір з виноробом”, – йдеться в повідомленні.

Як інформують організатори, в ефір вийдуть топ-10 найкращих приватних виноробів Закарпаття.

Зазначається, що список складав особисто голова спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття Олександр Ковач, виходячи з власного досвіду багаторічної роботи членом журі закарпатських дегустаційних конкурсів «Червене вино» (м.Мукачево), «Сонячний напій» (м.Ужгород), «Біле вино» (м.Берегово), «Угочанська лоза» (м.Виноградів), «Бобовищенське гроно» (с.Бобовище).

Наприкінці кожного ефіру анонсуватимуть наступного винороба.

Читайте також: Львівщина запросить велотуристів на пошуки старовинних криниць

“Для тих, хто планує побувати на Закарпатті індивідуально чи в складі туристичної групи, ефіри з виноробами допоможуть правильно обрати маршрут, екскурсовода та турфірму для приємної подорожі”, – йдеться в дописі.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті провели віртуальні екскурсії мініскульптурками різних міст, а ще — віртуальну подорож сакуровими містами регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-