Кам’янець влаштує віртуальне відкриття туристичного сезону

Кам’янець влаштує віртуальне відкриття туристичного сезону

Укрінформ
Туристичний сезон у Кам’янці-Подільському відкриють 30 квітня в онлайн-режимі в межах попередньо розробленої концепції "Кам’янець Digital".

Про це повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич на сторінці в Facebook

"Друзі, хоч карантин і завадив проведенню багатьох запланованих заходів, але не треба забувати, що обмеження колись закінчаться, а Кам'янець знову радо відкриє обійми для гостей і туристів! А поки – туристичний сезон розпочинаємо в режимі онлайн. І хто б міг подумати, що продумана наперед концепція "Кам’янець Digital" (цифровий) сьогодні виявиться такою актуальною. Стартуємо, як і планували, 30 квітня", – розповів Сімашкевич.

Серед запланованого програмою онлайн-відкриття туристичного сезону – веб-форум, віртуальні екскурсії, а також багато розіграшів.

Читайте також: У Кам'янці-Подільському для туристів готують пілони

Крім того, як повідомила пресслужба Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника у Facebook, у планах – окремий туристичний сайт. І вже зараз на сторінці музею в Instagram, де знайомлять з цікавинками Кам’янця-Подільського, можна взяти участь у розіграші брендованих призів.

Як повідомляв Укрінформ, у Кам’янці-Подільському туристичний сезон-2020 запланували провести під гаслом "Кам’янець Digital" і зробити ставку на цифрові технології.

В Україні у зв'язку із пандемією коронавірусу з 12 березня введені карантинні заходи. Наразі їх продовжено до 24 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-