Санаторії Трускавця працюють у звичайному режимі – міськрада

Санаторії Трускавця працюють у звичайному режимі – міськрада

Укрінформ
У місті Трускавець Львівської області санаторно-курортні заклади працюють у звичайному режимі, хворих на коронавірус немає.

Про це повідомили в Трускавецькій міській раді. 

"Станом на 16.03.2020 р. всі санаторно-курортні заклади Трускавця працюють у звичайному штатному режимі. Інформація про закриття деяких санаторіїв у Трускавці є фейковою та не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

У міськраді додали, що станом на 16 березня 2020 року у Трускавці не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

За даними моніторингу, який здійснило управління розвитку міста Трускавецької міськради, у курортному місті оздоровчі заклади заповнені відпочивальниками з України, хоча й не на повну потужність. Заїзди іноземних груп скасовано до моменту завершення карантину, який оголошено по всій Україні. Кількість відпочивальників у тому чи іншому санаторії залежить від маркетингової політики закладу. Для прикладу, в санаторії "Джерело" оздоровлюється 320 дітей, ніхто з батьків не виявив бажання достроково їх забирати. У відпочинково-оздоровчих закладах проводиться регулярна дезінфекція.

Читайте також: У курортному Трускавці через коронавірус обмежили масові заходи

У міськраді підкреслили, що практика Китаю, який першим зіткнувся з проблемою коронавірусу та перебуває на фінальній стадії подолання епідемії, свідчить, що ефективним профілактичним засобом є перебування поза мегаполісами у відпочинкових гірських чи передгірських ареалах.

Як повідомлялося, для запобігання поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила встановити з 13 березня до 3 квітня включно карантин на території Трускавця.

Зокрема, заборонено відвідувати заклади освіти (зокрема, дошкільні навчальні заклади) її здобувачам; проводити всі масові заходи; спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників). Також є наказ кінотеатрам скасувати сеанси, розважальним центрам, розважальним зонам та іншим припинити роботу. Крім того, скасовано проведення раніше запланованих концертів та інших розважальних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-