У Дрогобичі хочуть встановити ще одну лого-лаву

У Дрогобичі хочуть встановити ще одну лого-лаву

Укрінформ
Перелік туристичних об'єктів Дрогобича, що на Львівщині, може поповнити ще одна лого-лава у стилі логотипу міста.

Про це заявив керівник Туристично-інформаційного центру Дрогобича Ігор Чава, повідомляє пресслужба Дрогобицької міськради. 

"Однієї лавки замало. Лого-лавка, яка розміщена на площі Замкова Гора, користується великою популярністю. Тисячі туристів, а також дрогобичан роблять фото. Іноді навіть утворюється черга, тому потрібно встановити ще одну лого-лавку", – пояснив Чава.

За його словами, друга лого-лавка буде також у стилі туристичного логотипу, однак за дизайном відрізнятиметься. Крім того, поруч із нею буде напис "Дрогобич зближує".

Зважаючи на дизайн та напис другої лого-лавки, встановити її планують у не менш публічному місці, ніж Замкова Гора, можливо, в одному з парків Дрогобича, де прогулюється чимало молоді – закоханих пар.

Читайте також: Дрогобич працює над "нафтовою" мапою для туристів

Зараз у Туристично-інформаційному центрі Дрогобича шукають підрядника, який зможе реалізувати проєкт, виготовивши лого-лавку.

Як зазначив керівник ТІЦу, відбиратимуть найдешевшу, але якісну комерційну пропозицію. Чава сподівається, що до фінансування проєкту долучаться і представники місцевого бізнесу.

Нагадаємо, першу в Україні лого-лаву встановили в Дрогобичі наприкінці червня 2019 року. До створення цього туристичного об'єкта міг долучитися кожен охочий. Проєкт підтримали понад 50 меценатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-