Уряд визначився, хто очолить Держагентство з туризму

Уряд визначився, хто очолить Держагентство з туризму

Укрінформ
Кабінет міністрів визначив переможницею конкурсу на посаду голови Державного агентства розвитку туризму Мар'яну Олеськів.

Про це повідомив у Telegram міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

"Уряд визначив переможцем конкурсу на посаду голови Державного агентства розвитку туризму Мар'яну Олеськів", - зазначив він.

Раніше державний секретар Міністерства культури, молоді та спорту України Артем Біденко поінформував, що в Україні буде створено агентство з розвитку туризму. "Ми чекаємо на створення агентства з розвитку туризму. Це буде центральний орган виконавчої влади, який зможе сконцентруватися на реалізації політики, розробленої спільно експертами, парламентом і урядом", – сказав Біденко.

Читайте також: Кабмін схвалив кандидатури на посади голів двох держагентств - Бородянський

Згідно з інформацією на сайті Львівської міськради, Олеськів наразі працює директором Львівського комунального некомерційного підприємства "Центр розвитку туризму".

У 2011-2012 роках в Одеській міськраді вона очолювала відділ туризму, а також була заступником начальника управління культури та туризму. Працювала і в комерційних стркутурах.

У 2004 році закінчила економічний факультет Львівського національного університету ім. Франка за спеціальністю "Економіка підприємства", має ступінь магістра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-