Трускавець приймає Східноєвропейський форум гостинності та курортології

Трускавець приймає Східноєвропейський форум гостинності та курортології

Відео
Укрінформ
У курортному Трускавці на Львівщині проходить Східноєвропейський форум гостинності та курортології за участю українських та іноземних фахівців галузі.

Про це повідомляє пресслужба Трускавецької міської ради.  

«21 лютого у Трускавці розпочав роботу Східноєвропейський форум гостинності та курортології. В роботі форуму беруть участь представники кількох іноземних країн, зокрема Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Східноєвропейський форум гостинності та курортології у Трускавці дводенний, до 22 лютого. Він проходить на базі одного з готельних комплексів та Міжнародної клініки відновного лікування професора В. Козявкіна.

Читайте також: Трускавець співпрацюватиме з італійським курортом К‘янчано-Терме

Перед початком форуму міський голова Трускавця Андрій Кульчинський та голова Міжнародного центру «Європейська інтеграція України» Іван Цегенько провели робочу зустріч з представниками угорської делегації. Темою розмови стало започаткування співробітництва в різних сферах, зокрема в галузі медичного та оздоровчого туризму.

З угорської сторони в зустрічі взяли участь представники Генерального консульства Угорщини в Ужгороді та міські голови міст Ніредьгаза та Хевіз д-р Ференц Ковач та Ґабор Папп. Саме з цими містами Трускавець започатковує партнерські відносини.

Відео: Трускавець Онлайн ТВ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-