Закарпаття презентувало свій туристичний потенціал у Мілані та Празі

Закарпаття презентувало свій туристичний потенціал у Мілані та Празі

Фото
Укрінформ
Туристичний потенціал Закарпатської області представили відразу на двох міжнародних туристичних заходах, що відбулися минулого тижня.

Як повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА, з 9 до 11 лютого туристичні можливості регіону було презентовано на одному з найбільших туристичних салонів Європи – "Milano Bit 2020" – у м. Мілан (Італія), а з 13 до 16 лютого – на 29-й Міжнародній туристичній виставці "Holyday World" у м. Прага (Чехія).

Так, на виставці у Мілані туристичні можливості України представляла національний експерт проекту ЄС "Підтримка системи розвитку географічних зазначень в Україні" Олена Мотузенко. На українському стенді було презентовано концепцію системи доріг вина і смаку України та пілотний проєкт "Дорога вина і смаку Української Бессарабії", а також сувенірну карту й каталог туристичних маршрутів Закарпаття.

В ОДА зазначили, що італійські туроператори виявили зацікавленість до співпраці з представниками України щодо організації турів, зокрема еногастрономічних.

Закарпаття презентувало свій туристичний потенціал у Мілані та Празі / Фото: carpathia.gov.ua

А на виставці в Празі Закарпатська область була представлена на спільному стенді Пардубіцького та Краловеградецкого краю окремою стійкою "Zakarpattia". На цьому заході Закарпаття було єдиною областю, яка презентувала не лише туристичний потенціал регіону, а й України загалом.

Спільно з представниками облдержадміністрації зі своїми туристичними можливостями знайомили й суб’єкти туристичної діяльності Міжгірщини. 

Читайте також: Київський туризм замість Китаю представлять в Еміратах

На виставці відбулася зустріч представників Закарпатської ОДА з гетьманами Пардубіцького краю Мартіном Нетолицьким та Краловеградецкого краю Їрі Штепаном, під час якої було обговорено напрямки подальшої співпраці у галузі туризму між регіонами.

Також за робочою стійкою "Zakarpattia" поширювали промоінформаційну продукцію про Закарпаття чеською та англійською мовами:  "Jarní Zakarpatí",  "Česká turistická trasa", "Calendar of  Zakarpattia tourism events for 2020", "10  Zakarpattia’s tourist treasures",  "Tourist trails of Zakarpatia".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-