Фестивальне місто оприлюднило календар туристичних подій-2020

Фестивальне місто оприлюднило календар туристичних подій-2020

Укрінформ
У Хмельницькому презентували календар головних туристичних подій на 2020 рік. Ставку традиційно вирішили зробити на фестивалі.

Як заявили в комунальному закладі Хмельницької міської ради "Агенція розвитку Хмельницького", фестивальний сезон цьогоріч місто відкриє в останні дні травня, повідомляє Zruchno.Travel

"Недарма Хмельницький називають фестивальним містом. Щороку у місті стає все більше цікавих, до того ж унікальних, подій. До прикладу, 2020 року місто вже за традицією відкриє фестивальний сезон в Україні рок-фестивалем Rock&Buh, який відбудеться 30-31 травня на березі річки Південний Буг. А далі – джазовий, кавовий, перекладацький фестивалі, парад близнят, американський пікнік, фестиваль Respublica та ще дуже багато цікавого увесь рік", – зазначили в "Агенції розвитку Хмельницького".

Організатори фестивалю Rock&Buh запрошують музичні групи подати заявку на виступ на фестивалі. Прийом заявок триватиме до 1 березня, а результати оголосять 1 квітня.

Читайте також: У Хмельницькому руйнуватимуть стереотипи туристичним воркшопом

Однак і до відкриття фестивального сезону жителям і гостям Хмельницького нудьгувати не доведеться. Так, з 20 лютого до 3 березня в місті буде проходити фестиваль камерної музика "Хмельницький камер-фест". 11 квітня стартує масштабний великодній ярмарок, який буде відкритий упродовж цілого місяця – до 10 травня. Крім того, в травні в Хмельницькому проходитимуть Дні Європи.

У червні ж фестивалі в Хмельницькому відбуватимуться один за одним: фестиваль моновистав; джазовий, потім спортивний і так далі. І в такому режимі в Хмельницькому пройде все літо, а потім і осінь.

Фото: ye.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-