Черніговом на свята їздитимуть

Черніговом на свята їздитимуть "казкові" й "музичні" тролейбуси

Укрінформ
У Чернігові 19 грудня, в день відкриття головної ялинки й Казкового містечка на Красній площі, містом ходитиме Святий Миколай, а в прикрашених тролейбусах гратиме музика.

Про це повідомила пресслужба Чернігівської міської ради. 

"Зранку 19 грудня будьте готові до зустрічі з Миколаєм, наприклад, у міському тролейбусі. Більше того: від цього дня і на весь період свят містом їздитимуть "рогатики", прикрашені елементами казок, і такі, що матимуть святковий музичний супровід. На різних маршрутах будуть тролейбуси класичної музики, музики з кінофільмів, ретро, дитячої музики та окремо - музики до казки "Лускунчик", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові розпочався Різдвяний ярмарок

Окрім того, з 18 грудня у міському Туристично-інформаційному центрі почне працювати оновлена Резиденція Дідуся. Першими її гостями стануть діти з родин учасників АТО. Починаючи з суботи, 21 грудня, Резиденція працюватиме щодня. Там проходитимуть майстер-класи, анімаційні програми, театралізовані новорічні "Казкові мандри", а 25 грудня відбудеться містерія з піщаною анімацією за казкою "Лускунчик".

Міський палац культури в останній декаді цього року показуватиме дітям циркову шоу-програму "Зимова квітка", а 24 і 26 грудня там відбудуться традиційні Ялинки міського голови для переможців олімпіад та дітей соціально незахищених та пільгових категорій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-