В аеропорту Вільнюса створили ялинку з конфіскованих у пасажирів речей

В аеропорту Вільнюса створили ялинку з конфіскованих у пасажирів речей

Фото
Укрінформ
Пасажирів Вільнюського аеропорту цьогоріч зустрічає різдвяна ялинка, створена з конфіскованих предметів, які заборонено перевозити в багажі.

Як повідомляє ЦТС, ідея створити незвичайний артоб'єкт спала на думку одному з начальників зміни служби безпеки летовища. 

Ялинку прикрасили ножі з лезами завдовжки понад 6 см, порожні патрони, викрутки, запальнички. Також на ній можна побачити пластиковий меч і картонний пістолет (зі зрозумілих причин справжню зброю в аеропорту не змогли повісити).

"Є випадки, коли люди хочуть взяти в дорогу вогнепальну зброю без дотримання правил перевезення. Ви можете взяти зброю з собою, але існують спеціальні умови - спеціальні ящики, дозволи. Зброю можна перевозити тільки в зареєстрованому багажі", - пояснив представник аеропорту.

На верхів'я ялинки поставили "зірку" з приварених ножів для сиру. "Коли люди подорожують, вони хочуть взяти з собою все - їхній улюблений сир і їхній улюблений ніж", - сказав директор департаменту безпеки аеропортів Литви Відас Кшан.

За його словами, найпопулярніші предмети, які заборонено перевозити в ручній поклажі, – газові балончики.

Читайте також: Провокаційна реклама туристичного Вільнюса стала найкращою у світі

"Однак люди не знають або забувають про це. Газові диспенсери конфіскують уп'ятеро частіше за, наприклад, ножі", - уточнює Відас Кшан.

Друге місце за популярністю займають електрошокери, які також входять до списку заборонених предметів на борту літака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-