Суми готуються до туристичного форуму

Суми готуються до туристичного форуму

Укрінформ
У Сумах 13 грудня відбудеться форум «Сумщина туристична. Точки зросту дестинацій», організатором якого виступає відділ промоції та туризму облдержадміністрації спільно з Сумською торгово-промисловою палатою.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Метою цього заходу є знайомство керівників ОТГ та представників бізнесу з методами, як зробити територію громади привабливою для туристів, визначити об’єкти, що стануть родзинками громад, впорядкувати відповідну інфраструктуру до цих локацій. Цьому, зокрема, їх будуть навчати під час «Стратегічної майстер-сесії для розвитку громад», - розповів начальник відділу промоції і туризму Сумської ОДА Юрій Гладенко.

У форумі візьмуть участь спеціалісти з розвитку громад, бізнесу, кластеризації, маркетингу, представники креативної індустрії та туризму.

Читайте також: У Карпатах розпочався туристичний бізнесфорум

Впродовж заходу відбуватимуться обговорення, обмін думками, пошук ідей (груповий брейнстормінг).

На основі інформації, наданої представниками ОТГ, та професійної консультації спеціалістів буде сформовано стратегічні напрямки туристичних точок зросту дестинацій – території, що є привабливою для туристів завдяки наявності унікальних або специфічних туристичних ресурсів та відповідної інфраструктури.

Форум розпочнеться 13 грудня о 10.00 у приміщенні Сумської торгово-промислової палати.

Фото: tribuna.sumy.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-