Херсонщина відремонтує дороги до туристичних атракцій

Херсонщина відремонтує дороги до туристичних атракцій

Укрінформ
На Херсонщині планують відремонтувати дороги до пам’яток і цікавих туристичних об’єктів.

За словами голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва, під час робочої зустрічі керівництва області з міністром інфраструктури Владиславом Кріклієм вдалося досягти домовленості про збільшення фінансування на будівництво й ремонт доріг на Херсонщині у 2020-му, повідомляє Zruchno.Travel.

"Наступного року буде виділено більше коштів, зокрема коштів міжнародних фінансових організацій, для того, щоб значно поліпшити дорожню інфраструктуру в нашій області. Поточний, тобто "ямковий" ремонт є лише тимчасовим рішенням, оскільки він не допомагає поліпшити якість доріг у цілому – потрібно будувати нові дороги. У нас є три основні пріоритети в сфері будівництва доріг. Перший – це дороги в туристичних напрямках. Нам важливо, щоб туристи та інвестори, які приїжджають в нашу область, могли з комфортом дістатися до місць відпочинку, а також до тих дивних і неймовірних об’єктів нашої області, яких не знайти більше ніде, – ні в Україні, ні в усьому світі. Це і заповідник Асканія-Нова, і Олешківські піски, це і рожеві озера, і Арабатська Стрілка", – уточнив Гусєв.

Читайте також: На Херсонщині вдвічі зросли надходження від туристичного збору

Два інших пріоритети стосуються забезпечення населених пунктів медичною допомогою, а також можливістю підвезення школярів до закладів освіти.

Як повідомляв Укрінформ, на території Національного природного парку "Олешківські піски", що на Херсонщині, завершили ознакування екологічних стежок "Олешківська пустеля" та "Дивосвіт Олешківських пісків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-