День Запоріжжя святкуватимуть на шести локаціях

День Запоріжжя святкуватимуть на шести локаціях

Фото
Укрінформ
У Туристичному інформаційному центрі Запоріжжя презентували повну програму святкових заходів до Дня міста, яке в новому форматі відзначатимуть цими вихідними.

Про це повідомляється на сайті Запорізької міськради. 

"Цьогоріч, щоб не додавати місту незручностей, ми не перекриваємо Набережну магістраль, але це не означає, що святкувань буде менше. Ми знайшли вихід і задіяли дві додаткові локації – пішохідну зону проспекту Маяковського та стадіон ДСС. Тож цими вихідними ми чекаємо на святкуванні кожного. Ми спеціально намагалися організувати у більшій мірі велике сімейне свято, аби кожен знайшов собі розваги до вподоби",  - зазначив заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Святкове містечко розділили на кілька великих локацій: "Площа Ярмаркова" з фудкортами і презентаційними стендами від районів міста; "Козацький ярмарок" з експозиціями народних майстрів, виставкою квітів і фестивалем меду; "Ярмарок Made in Ukrainе" з презентацією відомих українських брендів; "Книголісся", де буде проходити книжковий ярмарок і майстер-класи для дітей; а також локації "Виставка квітів" і "Пікнік на Райдузі".

Запоріжжя готується до святкування Дня міста / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Читайте також: Вихідними охочі знову зможуть політати над Запоріжжям

Крім масштабної гастрономічної і розважальної програм, упродовж двох днів (12–13 жовтня) пройдуть концерти. Так, перед жителями і гостями міста виступлять "Декаданс", "Хорта", "Воплі Відоплясова", ТНМК, AVIATOR, Ярмак та інші.

Протягом двох днів працюватимуть три сцени, на яких виступатимуть не тільки професійні вокалісти, а й співробітники ДСНС, Нацполіціі та хореографічні колективи.

Для жителів та гостей міста на території святкувань організують роботу інформаційних центрів – там можна буде отримати карту з локаціями, дізнатися іншу необхідну інформацію та в разі потреби звернутися за допомогою.

Детальну програму святкувань та розташування локацій можна подивитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-