SkyUp відкриє рейси з Києва до Зальцбурга

SkyUp відкриє рейси з Києва до Зальцбурга

Укрінформ
Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp Airlines у грудні запустить рейси Київ – Зальцбург, що виконуватимуться до лютого 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба перевізника. 

"Український лоукостер SkyUp Airlines буде літати з Києва до австрійського Зальцбурга взимку. Рейси стартують з 28 грудня. Квитки вже можна придбати на сайті", – йдеться в повідомленні. 

Виконуватимуться рейси щосуботи в період із 28 грудня 2019 року до 1 лютого 2020 року.

В авіакомпанії звернули увагу мандрівників на те, що купувати квитки можна лише в обидва кінці й за умови повернення із Зальцбургу через тиждень.

Вартість квитків стартує від 6 437 грн.

SkyUp пропонує додаткову опцію для туристів, які хочуть відпочивати зі своїм спорядженням. Вартість його перевезення входить до багажного тарифу, якщо спорядження та особисті речі в сумі важать до 23 кг.

Читайте також: SkyUp з листопада літатиме зі Львова до Парижа

Варто зазначити, що Зальцбург – місто зимових канікул для шанувальників архітектури, музеїв, класичної музики та, звісно, гірськолижного відпочинку.

Тут розташовані розкішні будівлі різних епох і стилів – від Середньовіччя до бароко. Стара частина міста входить до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. До того ж, Зальцбург – батьківщина відомого композитора Вольфганга Амадея Моцарта.

На Новий рік тут особлива атмосфера: на трьох центральних площах міста проходять різдвяні ярмарки з безліччю ялинок, гірлянд, прикрас та кіосків з глінтвейном і традиційними стравами.

А дорога з аеропорту міста в Альпи займає годину-півтори їзди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-