Харківщина показала на UITM-2019 топові туристичні маршрути

Харківщина показала на UITM-2019 топові туристичні маршрути

Укрінформ
Топові туристичні маршрути представили на 26-му Міжнародному туристичному салоні "Україна - UITM-2019" туристичні агенції Харківщини.

Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА, посилаючись на начальника Управління культури і туризму ХОДА Олега Яцину. 

"З кожним роком туристична галузь Харківщини набуває все більшої динаміки. І участь у міжнародних виставках, як це сталося зараз, – хороший шанс для всебічної промоції регіону, тим більше, що наші туристичні агенції продемонстрували топові туристичні маршрути під гаслом "Подорожуйте Харківщиною. Travel around Kharkiv region". Харківщина має вигідне географічне розташування, численні історико-культурні пам’ятки, безцінні рекреаційні ресурси, багату нематеріальну спадщину і, як наслідок, всі умови для розвитку туризму. І наразі завдяки туристичним ініціативам, які нині діють в області, харків’яни та гості регіону мають можливість планувати свій відпочинок з врахуванням численних інтересів та уподобань. І попереду ще багато наших спільних здобутків у розвитку туристичної галузі Харківщини", - зазначив Яцина.

Щодо топових маршрутів, то, за словами директорки ОКЗ "Харківський організаційно-методичний центр туризму" Валентини Холодок, це проєкти, які привертають найбільшу увагу відвідувачів виставки: "Стежками мандрівного філософа", "Ловці рєпінських вражень", "Солодка історія "Білого лебедя", "Від шедеврів архітектури і живопису до шедеврів природи", "Слобожанські скарби Рєпіна", "Екоподорож "Під градусом", а також двомовна (українсько-англійська) мапа Харківської області.

Читайте також: На Одещині створили унікальну пропозицію для гастрономічних туристів

Під час виставки представники туристичної сфери мали можливість обмінятися досвідом з іноземними колегами та партнерами з просування країн та туристичних дестинацій. Щорічно салон відвідують представники міжнародних і національних туристичних організацій, державних структур, авіа- та інших перевізників, готелів.

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня у Харкові за ініціативи міського туристично-інформаційного центру розвитку міжнародного співробітництва розпочалася програма дводенних безкоштовних екскурсій, присвячених Дню туризму, зокрема, про польські сторінки історії Харкова, легенди харківського підземелля, особливих харків'ян, які жили тут 150-200 років тому.

Зараз на Харківщині діють близько 50 туристичних маршрутів.

Фото: Харківська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-