Ryanair змінить аеропорт для рейсів з Одеси до Берліна

Ryanair змінить аеропорт для рейсів з Одеси до Берліна

Укрінформ
Авіакомпанія Ryanair зaпустить рейси з Одеси в столицю Німеччини 28 жовтня 2019 року, їх прийматиме аеропорт Тегель. А з весни наступного року - аеропорт Шенефельд.

Про це повідомляє спеціaлізований портaл avianews.com

"Згідно з анонсованим раніше розкладом та інформацією в системі бронювання лоукоста Ryanair, прямі рейси Одеса – Берлін почнуться 28 жовтня 2019 року і виконуватимуться в берлінський аеропорт Тегель двічі на тиждень - щопонеділка і щоп'ятниці. Останній рейс за цим маршрутом відбудеться 27 березня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Потім Ryanair змінить аеропорт для цього рейсу: з 30 березня 2020 року Ryanair почне літати з Одеси в берлінський аеропорт Шенефельд з тією самою частотою і в ті самі дні, що і в Тегель.

Читайте також: Ryanair запустить рейс зі Львова до Будапешта

Зазначається, що аеропорт Тегель розташований ближче до центру німецької столиці у транспортній зоні B, що дає змогу пасажирам купувати дешевші квитки на громадський транспорт, тоді як Шенефельд віднесено до транспортної зони C з дорожчими квитками.

Однак з Тегеля курсують тільки міські автобуси, тоді як із Шенефельда можна дістатися в місто як автобусами, так і електричкою S-Bahn.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-