На Прикарпатті влаштують фестиваль

На Прикарпатті влаштують фестиваль "Весела копиця"

Укрінформ
У місті Долина на Івано-Франківщині, яке претендує на звання медової столиці Карпатського краю, 5-6 жовтня відбудеться Міжнародний фестиваль гумору і сатири "Весела копиця".

Про це повідомляється на сайті проєкту "Малі міста – великі враження". 

"Долина давно прагне здобути звання медової столиці Карпатського краю, щороку тут проводиться не один фестиваль органічної продукції та товарів медівництва та пасічництва, але саме Фестиваль гумору і сатири вважається найбільшою інновацією у сфері подієвого туризму", - йдеться в повідомленні.

У Міжнародному фестивалі гумору і сатири "Весела копиця" візьмуть участь запрошені карикатуристи з різних країн Європи та України.

Під час фестивалю відбудеться підсумковий концерт переможців декількох заходів: фестивалю гумору і сатири для найменших жителів міста "Весела копичка", конкурсу сатиричного рисунку "Джмелик", а також конкурсу сатиричної фотографії з однойменною назвою "Весела копиця".

Читайте також: На фестивалі гарбуза в Чернівцях представили десятки страв

Для глядачів та учасників працюватимуть різні локації: створення арт-зони "Карикатура на Медовій алеї", аукціон "Купи рисунок – подаруй надію", флешмоб "Мурал у Долині", підсумковий концерт переможців попередніх етапів "Веселої копиці" та запрошених гумористів.

Крім того, в програмі – дитяче свято, гумористична олімпіада, вистава-комедія, кінотеатр просто неба, майстер-класи запрошених карикатуристів.

Як зазначили організатори, фестиваль проводиться для поширення інформації про м. Долина як медову столицю Карпатського краю, збільшення можливостей подієвого туризму, підтримки гумористичних традицій Бойківського краю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-