Українцям радять обмежити поїздки індонезійською провінцією Папуа

Українцям радять обмежити поїздки індонезійською провінцією Папуа

Укрінформ
Посольство України в Індонезії рекомендує громадянам України у зв'язку з громадськими заворушеннями обмежити пересування територією провінції Папуа й не відвідувати місця масового скупчення людей. 

Ці та інші рекомендації оприлюднено на сайті диппредставництва у вівторок, 24 вересня.  

"У зв’язку з громадськими заворушеннями в окрузі Джаявіджая, Провінція Папуа, Республіка Індонезія, Посольство України в Республіці Індонезія рекомендує громадянам України, які перебувають на території провінції Папуа, обмежити пересування населеними пунктами, не здійснювати наземні подорожі за їх межі, уникати відвідання місць масового скупчення людей, не брати участі в акціях протесту та демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото- та відеозйомку, а також не вступати в суперечки з місцевим населенням", - йдеться в повідомленні.

У разі потрапляння у надзвичайну ситуацію громадянам України порадили звертатися до Посольства України в Республіці Індонезія за номерами телефону: (+62) 21-250-08-01, а також на «гарячу лінію» Посольства за номером (+62) 8788-489-09-18.

Читайте також: У сутичках на сході Індонезії загинули 20 осіб

Як повідомляв Укрінформ, провінція Папуа на острові Нова Гвінея вже кілька тижнів охоплена акціями протесту, які організували прихильники незалежності цього регіону.

Унаслідок антиурядових заворушень загинули щонайменше 20 осіб, 65 учасників протестів було поранено.

Загалом за участь у протестах у понеділок було заарештовано близько 300 осіб.

Фото: Reuters/Willy Kurniawan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-