У Харкові влаштують квест за таємним маршрутом

У Харкові влаштують квест за таємним маршрутом

Укрінформ
У Харкові до Дня туризму в Україні містянам запропонують вісім тематичних екскурсій, переважна частина яких відбудеться вперше. Серед них – екскурсійний квест "Ключі від Харкова", який презентують 26 вересня.

Про це заявила заступник директора департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Юлія Згурська, повідомляє пресслужба міськради. 

"Це екскурсія-інтрига (квест "Ключі від Харкова" – ред.), тому що до останнього моменту ніхто, крім гіда, не знатиме маршрут. І кожне нове завдання буде виводити учасників на новий цікавий маршрут, в кінці якого ми дізнаємося, де знаходяться ключі від Харкова. Це буде дуже цікава екскурсія, яка в подальшому проводитиметься Міським туристичним інформаційним центром регулярно", - зазначила Згурська.

Перша екскурсія відбудеться 26 вересня, початок – о 17:00. Місце зустрічі учасників - біля пам'ятника Василю Каразіну (головний корпус ХНУ ім. В.Н. Каразіна, пл. Свободи, 4).

Читайте також: Таємничі сутерени та старовинні ігри: Вінниця кличе на безкоштовні екскурсії

Крім того, за словами Юлії Згурської, в цей день харків'яни зможуть відвідати ще низку екскурсій. Серед них - історична, де гіди розкажуть про таємниці старого Харкова, творча – під час якої учасники зможуть ознайомитися з творчим доробком міста за маршрутом "Харків творчий: від Рєпіна до Гамлета". Ще можна буде зазирнути в підземне життя міста на екскурсії "Легенди харківського підземелля". Також містянам презентують екскурсію про Харків інтернаціональний, присвячену видатним особистостям різних національностей, які зробили свій внесок у розвиток міста і його зовнішній вигляд (зокрема, полякам, німцям, французам).

Усі зазначені екскурсії пройдуть 25 і 26 вересня. Участь у них безкоштовна, але обов'язково потрібно попередньо зареєструватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-