Херсонщина у Грузії бере участь у міжнародній конференції з сільського туризму

Херсонщина у Грузії бере участь у міжнародній конференції з сільського туризму

Фото
Укрінформ
Делегація від Херсонщини бере участь у Міжнародній конференції з питань сільського туризму "Сільське життя як туристичний продукт", яка триває в Грузії.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у суботу у департаменті туризму та курортів ОДА.

"У Батумі зібрались спеціалісти туристичної сфери з різних країн світу, представники місцевого туристичного бізнесу й державного сектору. Херсонщину представляють в.о начальника відділу промоційно-маркетингової діяльності управління розвитку курортно-рекреаційних територій та маркетингу департаменту туризму та курортів ОДА Катерина Дерев`янко та власниця сільської туристичної садиби "Агрус Азов" на Арабатській Стрілці Оксана Чорнобривцева», - зазначали у департаменті.

Міжнародна конференція з питань сільського туризму в Грузії / Фото Катерини Дерев`янко та департаменту туризму та курортів АР Аджарії

Як розповіли кореспонденту агентства, Чорнобривцева стала єдиною представницею від України, яка презентувала свою туристичну садибу.

Серед основних питань, що розглядають під час конференції, - сільський туризм як ефективний засіб диверсифікації туристичного продукту, роль грантів у розвитку туризму та гастрономія як найважливіший компонент сільського туризму.

Обговорюється також: село як туристичний напрям на всі 4 сезони та роль соціальних медіа у розвитку потенціалу сільського туризму.

Читайте також: На Хмельниччині туристів хочуть пустити в підземелля ХVIII століття

Для Херсонщини розвиток сільського та зеленого туризму є надзвичайно перспективним напрямком, адже унікальні природні умови та чудовий південний клімат створюють прекрасні передумови для реалізації найсміливіших бізнес-ідей, підкреслюють у департаменті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-