Австралійський зоопарк пропонує провести ніч серед коал

Австралійський зоопарк пропонує провести ніч серед коал

Фото
Укрінформ
У сіднейському зоопарку Taronga з жовтня туристи зможуть зняти номер і заночувати в оточенні коал, качкодзьобів, екзотичних птахів та інших австралійських тварин.

Про це повідомляє Lonely Planet.

«Wildlife Retreat, що відкривається 10 жовтня в зоопарку Taronga, запропонує відвідувачам незабутні враження від ночівлі в оточенні унікальної дикої природи Австралії, а також ознайомить з проектами щодо її збереження», - йдеться в повідомленні.

У Wildlife Retreat є п'ять екокапсул, встановлених в природному ландшафті зоопарку, а також 62 дизайнерські номери для тих, хто шукає щось більш традиційне.

Постояльцям запропонують унікальні екскурсії в години, коли зоопарк закритий для широкого загалу.

Гості також зможуть насолодитися вишуканими стравами в місцевому ресторані, який спеціалізується на австралійській кухні й з якого відкривається неймовірний краєвид Сіднейської гавані, повідомляє Vogue Australia.

Проект абсолютно некомерційний. Всі виручені кошти обіцяють спрямувати виключно на підтримку австралійської флори й фауни.

Читайте також: На Північному полюсі відкриють готель

«Щоб зоопарк залишався актуальним, він має постійно розвиватися. За допомогою Wildlife Retreat ми будемо розвивати тісний зв'язок між людьми й дикою природою Австралії. Гості поїдуть звідси не лише відпочившими, але й з усвідомленням того, що зробили істотний внесок у збереження дикої природи», - пояснив генеральний директор зоопарку Taronga Кемерон Керр.

Фото: Taronga Zoo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-