Brussels Airlines закриє свій єдиний маршрут до України

Brussels Airlines закриє свій єдиний маршрут до України

Укрінформ
Бельгійська авіакомпанія Brussels Airlines 17 листопада 2019 року виконає останній рейс за маршрутом Київ – Брюссель і припинить польоти до України.

Як заявила прес-секретар перевізника Кім Даєнен, таке рішення спричинено "оптимізацією власної маршрутної мережі", повідомляє avianews.com.

"Ми пропонуємо пасажирам, які встигли забронювати квитки, альтернативні варіанти для того, щоб вони змогли дістатися до своїх місць призначення", - додали в прес-службі авіакомпанії.

Brussels Airlines розпочала польоти в Україну 17 жовтня 2018 року, відкривши рейси Київ – Брюссель з частотою чотири рази на тиждень. Спочатку авіакомпанія планувала не закривати свій єдиний маршрут до України, а тільки призупинити польоти на зиму з 30 листопада 2019 року і відновити їх 23 лютого 2020 року.

Читайте також: У Франківську аварійно сів літак “Валенсія-Київ”

Як повідомляв Укрінформ, раніше про те, що цьогоріч залишає український ринок, заявила авіакомпанія British Airways. Причиною такого рішення стала економічна нежиттєздатність рейсу Київ – Лондон. Авіакомпанія виконає останній рейс між аеропортом Бориспіль і лондонським аеропортом Хітроу 3 жовтня.

Фото: press.brusselsairlines.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-