У Києві з'явився мініатюрний засклений балкон

У Києві з'явився мініатюрний засклений балкон

Фото
Укрінформ
У Києві на вулиці Шота Руставелі, 44 встановили нову мініскульптурку в межах туристичного проєкту "Шукай!", присвячену столичному балкону.

Про це повідомляється на сторінці проєкту в Facebook

"Наша двадцять перша мініскульптурка "Шукай!" – київський цар-балкон. Ми присвячуємо скульптурку всім людям, які зберігають на ньому те, що може колись знадобитися. На нашому балконі зберігається: холодильник, мішок з картоплею, лижі, горщик з квіткою, драбина, ковзанка, мотузка з білизною, лоток для яєць, кіт і пташка на даху", – йдеться в дописі.

Зазначається, що прикмета скульптури: "Потреш мене – порядок прийде". Створила роботу скульптор Ольга Колесник.

Читайте також: Ювілейну мініскульптуру проєкту "Шукай" встановили на Київському велотреку

Як повідомляв Укрінформ, в межах проєкту "Шукай!" у 2018 році столиця отримала 12 мініпам'яток, пов'язаних з історією міста: "Котлета по-київськи", "Київський каштан", "Київський торт", "Київське сухе варення", "Київський екіпаж", "Київський трамвай", "Київська плінфа", "Київський фонтан","Київський слон", "Київський грамофон", "Київська пектораль" та "Київський Самсон".

У 2019-му з'явилися "Київський комп'ютер", "Золоті ворота", "Київський богатир Микита Кожум'яка", "Золота туфелька Сержа Лифаря", "Київська кава", "Київські шахи", "Гелікоптер Сікорського" й "Київський велотрек".

Фото: @shukay.kyiv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-