В Ужгороді стартувала масштабна туристична виставка

В Ужгороді стартувала масштабна туристична виставка

Фото
Укрінформ
Сьогодні в Ужгороді відкрили виставку-ярмарок "Тур’євроцентр – Закарпаття". Цьогоріч виставка проходить вже увосьме, на неї приїхали учасники з різних регіонів України, а також Угорщини, Словаччини, Чехії та Німеччини.

Про це інформує Ужгородська міськрада в Facebook.

"Сьогодні в Ужгороді в "Совиному гнізді" урочисто відкрили вже традиційну виставку-ярмарок "Тур’євроцентр – Закарпаття" – так розпочався Міжнародний туристичний тиждень, який триватиме до Дня туризму в Україні, що відзначатиметься 27 вересня. Цьогоріч виставку проводять увосьме", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, "Тур’євроцентр-Закарпаття" – міжнародний туристичний бізнес-майданчик, де обговорюються найважливіші питання розвитку туристичної галузі, де представники туристично-рекреаційної індустрії з різних країн та регіонів України презентують свої пропозиції, можливості, послуги, а також мають можливість дізнатися про нові тенденції розвитку, більше про потенційних клієнтів тощо.

Широко представлені кілька десятків закарпатських туроператорів, власників закладів розміщення та харчування, господарів сільських садиб, суб’єктів господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку, виробники гастрономічної продукції.

На цьогорічну виставку-ярмарок з’їхалися понад 70 учасників, 15 з них – з-за кордону: з Угорщини, Словаччини, Чехії, Німеччини.

Сьогодні в межах "Тур’євроцентру" - також проведення майстер-класів із приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, дегустація вин, сирної та медової продукції.

Читайте також: На Херсонщині ОТГ взялась за розвиток «ностальгічного» туризму

У другій половині дня заплановано показ туристичних відеороликів, презентації туристичних об’єктів, проведення розіграшів. Тоді ж працюватиме дитяча локація із дерев’яними велосипедами, великими шахами та пазлами, лицарями та ходулістами.

Фото: Сергій Гудак/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-