Ужгород влаштує виставку-ярмарок під час Міжнародного туристичного тижня

Ужгород влаштує виставку-ярмарок під час Міжнародного туристичного тижня

Укрінформ
В Ужгороді з нагоди Міжнародного туристичного тижня, який цьогоріч заплановано на 19-27 вересня, відбудеться виставка-ярмарок "Тур'євроцентр - Закарпаття 2019".

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА.

"Щорічно 27 вересня відзначають Всесвітній день туризму, а з 1998 року і  День туризму в Україні. На Закарпатті традиційно з цієї нагоди проводять різноманітні заходи у рамках Міжнародного туристичного тижня, який цьогоріч відбудеться 19-27 вересня. XVІІІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок "Тур’євроцентр - Закарпаття 2019" – це бізнес-майданчик, на якому обговорюються найважливіші питання про розвиток туристичної галузі, а також надається можливість представити та просувати асортимент усіх видів туристичних послуг", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у пресслужбі, участь у насиченій програмі заходу дозволяє установити нові та підтримати існуючі ділові контакти, отримати інформацію про нові тенденції розвитку у сфері туризму.

Читайте також: Гуцульськими стежками, або Як знайти місця сили в Карпатах

Цьогоріч до виставки висловили бажання долучитися понад 70 учасників: 14 іноземних делегацій (зі Словаччини, Угорщини та Чехії) та гості з Румунії; 11 представників з різних областей України; представники з усіх районів Закарпатської області та понад 30 представників туристичної сфери (туроператори, власники закладів розміщення та харчування, господарі сільських садиб, суб’єкти господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку), виробники гастрономічної продукції (сир, вино, мед тощо) та сувенірної продукції.

Урочисте відкриття XVІІІ Міжнародної туристичної виставки-ярмарку "Тур'євроцентр – Закарпаття 2019" відбудеться 19 вересня о 10.00 год. у виставковій залі Ужгородського культурно-історичного центру "Совине гніздо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-