Туристи можуть переночувати в замку з

Туристи можуть переночувати в замку з "Абатства Даунтон"

Фото
Укрінформ
Сервіс з оренди житла Airbnb пропонує зняти кімнату в замку Хайклер в англійському графстві Гемпшир, де проходили зйомки популярної телевізійної драми "Абатство Даунтон".

Таку можливість нададуть лише двом фанатам серіалу власники замку - граф і графиня Карнарвон, повідомляє The Independent.

Акція приурочена до виходу на екрани повнометражного фільму "Абатство Даунтон". Для участі охочі мають володіти обліковим записом на Airbnb із позитивними відгуками. Також необхідно обґрунтувати причини для відвідин замку, довівши, що ви – вірний шанувальник серіалу. Граф і графиня Карнарвон особисто розглядатимуть заявки, щоб обрати двох щасливчиків.

Читайте також: На Північному полюсі відкриють готель

Подача заявок відкриється пополудні 1 жовтня.

Переможці зможуть переночувати в одній з розкішних спалень Хайклер 26 листопада. Їх особисто зустрінуть власники замку. Вони запросять постояльців на коктейль у вітальні, а потім - на вечерю в парадній обідній залі, де їх обслуговуватиме дворецький Хайклер Касл. Вранці після сніданку граф і графиня проведуть екскурсію для гостей своїми володіннями.

"Для мене абсолютний привілей і задоволення називати замок Хайклер своїм домом, і я рада, що можу запропонувати його на Airbnb для дійсно унікального відпочинку", - сказала леді Карнарвон.

Одна ніч в замку коштуватиме 150 фунтів стерлінгів.

Фото: Airbnb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-