Львів визначився з найкращою кав’ярнею року

Львів визначився з найкращою кав’ярнею року

Укрінформ
У Львові фінішувала масштабна подія кавової індустрії – Lviv Coffee Festival, – на якій традиційно обрали найкращу кав’ярню 2019 року. Цьогоріч нею став заклад «Світ кави».

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради. 

«Щороку на фестивалі обирають найкращу кав'ярню. Це не лише почесне звання, але й виклик. Це стимул добросовісної конкуренції серед численних закладів Львова. Протягом періоду голосування одразу ж видно, наскільки високий рівень кавової культури у Львові, як сильно кожна з кав'ярень прагне розмістити на стіні грамоту з надписом: «Найкраща кав'ярня року», – зазначив організатор та засновник заходу Андрій Сидор.

Міський голова Львова Андрій Садовий, який відвідав церемонію нагородження переможців фестивалю, вручив символічні прапорці України «Світу кави» як найкращій кав’ярні року, «Black Honey» як переможцю в номінації еко та харківській компанії «Lekorna», що виготовляє їстівний посуд.

Читайте також: У Гаазі відбувся історичний фестиваль з лицарським турніром

«В першу чергу в кав’ярні має бути спеціальна атмосфера, якісна кава, її якісне приготування. Коли це все якісно поєднується, то створюється така магія, яка активно відчувається в тих кав’ярнях, які сьогодні є номінантами на перемогу», – зауважив Садовий

Як повідомляв Укрінформ, упродовж чотирьох днів, 12-15 вересня, на Lviv Coffee Festival діяли КаваEXPO – презентації обладнання та аксесуарів, майстер-класи та дискусії; кавовий ярмарок, де кав’ярні та кавові бренди облаштували мініверсії своїх закладів просто неба та презентували добірні сорти кави, ексклюзивні кавові напої та солодощі до кави; Kulchytsky Coffee Cup – серія чемпіонатів, які об’єднали найкращих бариста України; Кавовий тур, в межах якого й обирали найкращу кав’ярню міста Лева; артпростори з фотовиставкою «Ефіопія» та pop-up кав’ярнею з оригінальним кавовим простором; унікальна екозона, в якій можна було побачити і придбати справжні кавові дерева та саджанці інших тропічних рослин. Окремо було організовано територію Coffee Kids, де наймолодші відвідувачі фестивалю змогли розважатися, поки їхні батьки смакували кавою.

Фото: Львівська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-