У Хмельницькому з'явився гід-супергерой Хмельмен

У Хмельницькому з'явився гід-супергерой Хмельмен

Укрінформ
Відтепер подорожувати Хмельницьким можна за допомогою нового туристичного мобільного додатку в форматі інтерактивного комікса. Гідом став його головний герой – Хмельмен.

Як повідомляє Zruchno.travel, проект реалізували Агентство розвитку Хмельницького за підтримки Українського культурного фонду і Хмельницької міської ради.

"Нещодавно Хмельмен представив інтерактивний комікс "Таємниці Хмельвіля", в якому розкрито багато таємниць міста, про які більшість людей навіть не здогадувалися. Супергерой має кілька суперсил. Однією з них, як стверджує сам Хмельмен, є те, що він відчує в декількох кілометрах того, хто говорить "Хмельницьк", а не "Хмельницький". А також він привертає увагу до проблем екології, бореться за дотримання правил дорожнього руху і робить безліч добрих справ. А для туристів особливо корисним буде додаток Khmelville з аудіоверсією книги двома мовами (українською та англійською) і геолокації всіх описаних об’єктів", – розповіли в Агентстві.

У Хмельмена є власна сторінка в соціальній мережі Facebook, де він розповідає про найцікавіші події міста, викладає свої фотографії і ділиться власними думками з важливих питань.

Читайте також: Вінниця цієї суботи відзначить 656-й день народження

Варто зазначити, що цьогоріч темою святкування Дня міста у Хмельницькому обрали саме супергероїку.

"У цьому році виповнюється 588 років із часу першої писемної згадки про місто Хмельницький. Святкування вируватиме протягом двох днів, 28 та 29 вересня, і буде проходити під гаслом "Ласкаво просимо в Хмельвіль!". На центральній вулиці міста – Проскурівській – можна буде долучитися до культурних і спортивно-ігрових заходів. У сценарії: офіційне привітання міського голови, святковий концерт, фотозони, ярмарок, парад казкових героїв і не тільки", – зазначили у прес-службі міської ради.

Детальну програму свята можна переглянути за посиланням

Фото: @khmlman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-