Поїзд

Поїзд "Чотири столиці" набирає популярності серед мандрівників

Укрінформ
Поїздом, що з'єднує Київ, Мінськ, Вільнюс та Ригу,  користаються все більше пасажирів. За рік він перевіз понад 25 тисяч осіб. 

Про це повідомила пресслужба АТ "Укрзалізниця". 

"Із травня 2019 р. кількість пасажирів поїзда "Чотири столиці" № 31/32 Київ — Рига зростає. Наприклад, якщо в травні 2019 р. поїзд курсував складом із восьми вагонів з населеністю 64 %, то в серпні цього року до складу поїзда було включено 10 вагонів, а населеність становила понад 85 %", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що загалом за період з кінця вересня минулого року до початку вересня 2019 року поїздом № 31/32 Київ — Рига мандрували 25,4 тис. пасажирів. У середньому викуповувалося 57 % місць.

Читайте також: Поїздами Кошице – Мукачево влітку подорожували громадяни 39 країн

Після запуску поїзда в Укрзалізниці проаналізували попит на перевезення за цим напрямком і за результатами досліджень включили до складу поїзда три плацкартні вагони. На сьогодні на них реалізується 95-100 % квитків.

Крім цінового фактора, зауважують в Укрзалізниці, поїзд "Чотири столиці" має низку інших переваг: час слідування та прибуття до Вільнюса та Риги; до складу поїзда включені модернізовані пасажирські вагони. Крім того, прикордонно-митні процедури здійснюються на станції Київ-Пасажирський, що значно поліпшує комфорт пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-