На Хортиці відтворять старовинні ритуали під час нічної екскурсії

На Хортиці відтворять старовинні ритуали під час нічної екскурсії

Укрінформ
Національний заповідник "Хортиця" запросив туристів на таємничу екскурсію "Ніч на Січі", що відбудеться 27 вересня.

Про це повідомляє Туристично-інформаційний центр Запоріжжя. 

"Побачити Хортицю по-новому, відвідати сакральні місця і долучитися до старовинних магічних дійств - усе це можливо лише у особливу ніч. Запрошуємо відвідати екскурсію вже 27 вересня. Ніч - найпотаємніша пора доби. В сутінках всі речі набувають химерних форм, тіні видаються живими, а світло зірок та місяця утворює дивний мерехтливий танок на деревах, куполах церкви, Дніпрі", - йдеться в повідомленні.

Організатори обіцяють учасникам нічної екскурсії повне занурення в атмосферу Середньовіччя. Зокрема, на них чекають театралізована вистава Січових козаків із особливими спецефектами, реконструкція старовинного ритуалу на давньому святилищі. Крім того, виступить група етнічних музикантів, а кожен охочий зможе спробувати свої сили у грі на етнічному барабані.

Читайте також: Хортиця пропонує туристам провести ніч на Січі

Зазначається, що така пішохідна екскурсія на замовлення проводиться на території Національного заповідника "Хортиця" в будній день один раз на місяць (дата повідомляється додатково). Взяти у ній участь можуть екскурсанти, яким виповнилося 14 років. Вартість становить 350 гривень з особи. Мінімальна кількість учасників – 30 осіб, а максимальна – 40.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-