Укрзалізниця допоможе шанувальникам дерунів дістатися Коростеня

Укрзалізниця допоможе шанувальникам дерунів дістатися Коростеня

Укрінформ
Укрзалізниця на 14 вересня призначила додаткові маршрути до Коростеня, що на Житомирщині, де відбуватиметься ХІ Міжнародний фестиваль дерунів.

Про це повідомляє пресслужба компанії. 

"Укрзалізниця допоможе всім поціновувачам національної кухні відвідати фестиваль дерунів. На один день, 14 вересня, компанія подовжила маршрут поїзда №896 Шостка – Київ-Волинський до Коростеня, де й відбуватиметься цей традиційний щорічний захід. Подбали і про повернення активних шанувальників дерунів додому: призначено додатковий поїзд №898 Коростень – Київ-Пасажирський", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поїзд № 896 вирушить із Шостки 14 вересня о 01:48 та прибуде до Коростеня о 10:25. У зворотному напрямку поїзд № 898 вирушить із Коростеня о 16:55 та прибуде на станцію Київ-Пасажирський о 19:39.

Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Київ-Волинський, Святошин, Буча, Клавдієво, Бородянка, Тетерів, Малин та інші.

Читайте також: На гастрофестивалі в Коростені обиратимуть найсмачніші й найдешевші деруни

Фестиваль дерунів проходить щорічно в другу суботу вересня в міському Древлянському парку Коростеня.

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч організатори заходу готують чимало цікавих конкурсів. Зокрема, на найбільший і найоригінальніший овоч та фрукт Коростенщини, найкращий національний костюм (чоловічий, жіночий, дитячий), найкращі селфі, вірші, гасла про деруни. Гостям також запропонують взяти участь у змаганнях "Дерунярський ласун", обрати найсмачніші деруни в номінації "Зірка дерунярського мистецтва", найкращу презентацію страви, а також найдешевші деруни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-