Закарпатські митники розповіли, коли найзручніше перетинати кордон з Угорщиною

Закарпатські митники розповіли, коли найзручніше перетинати кордон з Угорщиною

Укрінформ
У спеціальних графіках, які розробили фахівці Закарпатської митниці ДФС, громадянам розказали, в які дні тижня найзручніше перетинати українсько-угорський кордон в пунктах пропуску на закарпатському кордоні.  

Про це повідомляє пресслужба ДФС у Закарпатській області на сторінці в Facebook

"З метою допомоги громадянам, що перетинають українсько-угорський кордон фахівцями Закарпатської митниці ДФС здійснено аналіз завантаженості пунктів пропуску в період із 01 липня по 21 серпня 2019 року на українсько-угорському кордоні. Відтак, спеціалісти розробили графіки, за якими громадяни зможуть вибрати зручний час для перетину кордону у кожному з пунктів пропуску на Закарпатті", - йдеться в повідомленні. 

Як радять митники, через пункт пропуску "Чоп-Загонь" найкраще їхати власним авто у вівторок або середу, не радять їхати в суботу чи неділю. Також не рекомендують їхати через "Чоп-Загонь" автобусом у понеділок. 

На КПП  "Лужанка-Берегшурань" для перетину на автомобілі найменш завантажені дні тижня – вівторок та четвер. Найкращий день для подорожі автобусом через цей пункт пропуску – вівторок. 

Читайте також: На кордоні з ЄС затримали вантаж на понад мільйон гривень

КПП "Вилок-Тісабеч" – третій за величиною та пропускною спроможністю пункт пропуску на українсько-угорському кордоні. Найкращим днем для подорожі через нього є неділя, а от у суботу тут великі черги. Максимальна кількість подорожувальників перетинає цей пункт пропуску легковим автомобілем саме в суботу.

Досить зручними для перетину кордону є маленькі пункти пропуску "Косино-Барабаш" та "Дзвінкове-Лонья". Закарпатська митниця ДФС нагадує, що ці пункти пропуску працюють щоденно з 08:00 до 20:00, тому нічні подорожі не варто планувати через них.

Найменша кількість транспортних засобів перетинає кордон в пункті пропуску "Косино-Барабаш" у вівторок та середу, а от п’ятниця-субота – найбільш завантажені дні. Із ймовірністю 80% можна стверджувати, що найбільш вдалим днем для швидкого перетину кордону в пункті пропуску "Дзвінкове-Лонья" є вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-