SkyUp почне літати до Шрі-Ланки та Ізраїлю

SkyUp почне літати до Шрі-Ланки та Ізраїлю

Укрінформ
Комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній при Державній авіаційній службі України 27 серпня дозволила українській авіакомпанії SkyUp здійснювати рейси до столиць Шрі-Ланки та Ізраїлю.
Про це повідомила пресслужба Державіаслужби.

“Надати ТОВ "АВІАКОМПАНІЯ СКАЙАП" право на експлуатацію повітряної лінії: Київ – Коломбо (Демократична Соціалістична Республіка Шрі-Ланка) – Київ (частота рейсів: 2 рейси на тиждень) для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії права: з 01.10.2019 на необмежений строк”, - йдеться у повідомленні.

Державіаслужба також надала дозволи на здійснення польотів до столиці Ізраїлю для SkyUP та ТОВ "Авіакомпанія "Джоніка". SkyUp отримала право на на експлуатацію повітряної лінії Київ – Тель-Авів – Київ з частотою рейсів 7 днів на тиждень для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень на період святкування єврейського Нового року з 25 вересня 2019 року до 4 жовтня 2019 року. Джоніка також на цей період отримала право на експлуатацію повітряних ліній Київ – Тель-Авів – Київ (12 рейсів на тиждень) та Одеса – Тель-Авів – Одеса (4 рейси на тиждень).

Читайте також: У SkyUp пояснили затримку рейсів несправністю літаків

У той же час комісія відмовила компанії SkyUp в отриманні права на експлуатацію повітряної лінії Київ – Зальцбург (Австрія) – Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-