Київ презентували в Стокгольмі як новий напрямок для MICE- туризму

Київ презентували в Стокгольмі як новий напрямок для MICE- туризму

Укрінформ
У Стокгольмі стартував дводенний Міжнародний туристичний воркшоп Stockholm & Helsinki B2B Travel Show, на якому столицю України представили як нову дестинацію для MICE- туризму.

Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА на сторінці в Facebook

"Управління туризму та промоцій КМДА бере участь у туристичному воркшопі Stockholm & Helsinki B2B Travel Show та представляє Київ як нову дестинацію для MICE- туризму. Під час воркшопу представники туристичної індустрії та міських туристичних офісів знаходять партнерів для подальшої співпраці шляхом участі у нетворкінгу. Це допомагає залучити іноземних партнерів зі скандинавського та західноєвропейського регіону до співпраці з українськими туристичними компаніями, щоб організовувати туристичні та бізнес-заходи", - йдеться в повідомленні.

В управлінні туризму зазначили, що презентують українську столицю з промоційним матеріалом, зокрема новою інформаційною брошурою "Why Kyiv?". У ній зібрана інформація щодо того, чому саме Київ має стати наступною дестинацією для MICE- туризму.

Читайте також: Львів очолив британський рейтинг міст для святкових вікендів

MICE (від англ. Meetings, Incentives, Conferences, Events) – галузь індустрії ділового туризму, пов'язана з організацією та проведенням різних корпоративних заходів. Поняття MICE утворюють чотири базові напрями: meetings – корпоративні зустрічі, презентації, переговори тощо; incentives – заохочувальні чи мотиваційні тури та програми, тімбілдинги, навчання персоналу, корпоративні свята; conferences – конференції, конгреси, з'їзди, форуми, семінари тощо; exhibitions – виставки, іміджеві заходи (фестивалі, благодійні концерти), PR-події та прес-тури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-