У Києві можна буде потрапити на нову

У Києві можна буде потрапити на нову "антикорупційну" екскурсію

Укрінформ
Столичним Подолом проклали новий "антикорупційний" екскурсійний маршрут, потрапити на який можна буде безкоштовно двічі на місяць.

Про це заявила PR-менеджер проекту "Київські антикорупційні тури" Олена Куценко, повідомляє Zruchno.Travel

"Це вже другий "антикорупційний" екскурсійний маршрут по Києву: перший – Маріїнським парком, а новий пройде по Подолу. Також в найближчому майбутньому презентуємо маршрут по Хрещатику. Ми розповідаємо про різні види корупції, ділимося цікавими, іноді курйозними, фактами з корупційною історії України та інших країн світу. Наші екскурсії інтерактивні – ми проводимо опитування, обговорюємо різні теми й навіть розігруємо театралізовані постановки, під час яких акторами стають наші екскурсанти. Завершуючи екскурсію, ми даємо поради і рекомендації про те, як уникнути участі в корупційних діях", – анонсувала Куценко.

Читайте також: Київ потрапив до ТОП-50 найбільш дружніх міст світу

Маршрут нової екскурсії проляже Контрактовою і Поштовою площами, а також Андріївським узвозом. Екскурсії проводять безкоштовно для невеликих груп – від 10 до 20 осіб.

Відкриття нового маршруту заплановано на 12 вересня. Розпочнеться екскурсія о 17:00 біля оглядового колеса на Контрактовій площі. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням

Варто зазначити, що схожі "антикорупційні" тури вже проводять у багатьох країнах Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-