Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально

Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально

Укрінформ
У Рівненській області триває втілення проєкту з оцифрування інформації про туристичні об’єкти.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

«Невдовзі всі охочі зможуть побувати в різних куточках Рівненської області прямо з моніторів своїх гаджетів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що проєкт передбачає заходи з оцифрування інформації про туристичні об’єкти, маршрути, об’єкти туристичної інфраструктури області, створення 3D-екскурсій.

Як розповідають в управлінні культури і туризму Рівненської ОДА, завдяки новітнім технологіям буде відзнято найцікавіші туристичні об’єкти у форматі панорам 360°, що дасть змогу відчути себе безпосередньо на локації. Панорами будуть доступні для завантаження на кожен гаджет, а також для перегляду в 3D-окулярах.

Читайте також: На Дніпропетровщині визначили 10 найкращих туристичних маршрутів

Перейшовши за посиланням, охочі матимуть змогу пересуватися об’єктом.

Наразі відзнято 190 панорам 38 туристичних об’єктів. Їхня кількість поступово зростатиме, збільшуючи туристичну привабливість як для гостей, так і для жителів області.

Крім того, вся інформація про туристичні об’єкти буде розміщена на ресурсах Google, сайті rivne.travel та в соціальних мережах, зокрема в Facebook («Рівненщина туристична», «Подорожуємо Рівненщиною») та Instagram («rivne.travel»), які постійно наповнюються актуальною інформацією.

Реалізація цього проєкту планується й на наступний рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-