На одному з найбільших пляжів Одеси заборонили купатися

На одному з найбільших пляжів Одеси заборонили купатися

Укрінформ
Державна екологічна інспекція Кримсько-Чорноморського округу проаналізувала відібрані проби морської води на пляжах Одеси і повідомила, що за результатами досліджень вода не відповідає нормативним вимогам.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міськради.

"За офіційним повідомленням Державної екологічної інспекції Кримсько-Чорноморського округу, проби морської води, відібрані 24 липня 2019 року під час обстеження підконтрольної території в районі пляжу «Лузанівка», не відповідають нормативним вимогам", - зазначили у міськраді, пославшись на Управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Зазначається, що "з метою недопущення погіршення епідеміологічної ситуації в оздоровчий період та профілактики захворювань, які передаються водним шляхом, Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області рекомендує тимчасово утриматися від морського водокористування на пляжі «Лузанівка» до особливого розпорядження".

Читайте також: Пляжі Миколаєва закрили - забруднення перевищує норму до 14 разів

Як повідомляв Укрінформ, так само не відповідає гігієнічним вимогам морська вода на пляжі в Одесі на 13 ст. Великого Фонтана. Такі висновки оприлюднили 30 липня фахівці ДУ «Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України», що провели аналіз проб морської води біля 22 узбереж Одещини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-