У Вінниці стартувала розробка стратегії розвитку туризму до 2030 року

У Вінниці стартувала розробка стратегії розвитку туризму до 2030 року

Укрінформ
У Вінниці у вівторок за підтримки проекту «Партнерство для розвитку міст» розпочали розробку стратегії розвитку туризму до 2030 року.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«За останні кілька років ми наростили туристичний потенціал, і ця робота дуже помітна. Окрім наших найвідоміших туристичних місць – фонтан, садиба Пирогова, ставка «Вервольф» – додаються нові родзинки та програми відвідування. Ми відходимо від іміджу «міста на один день». Ми формуємо якісний туристичний продукт. Ми маємо з вами розробити стратегічний документ, який буде створювати необхідні умови саме для цієї галузі», – сказав на першому засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку туризму міста-2030 перший заступник міського голови Владислав Скальський. 

Читайте також: Новий портал занурить туристів в унікальний світ ремесел Гуцульщини

Як зазначається, Стратегію розвитку туризму Вінниці-2030 розроблятимуть за підтримки проекту Федерації канадських муніципалітетів «Партнерство для розвитку міст (ПРОМІС)».

Програмний документ, який визначатиме основні пріоритети з розвитку туризму у Вінниці, робоча група має розробити за півроку. У ньому будуть сформульовані місія, візія та основні напрямки розвитку галузі для міста як такого, а також для Вінниці як складової туристичної інфраструктури регіону в цілому. Реалізація стратегії покликана забезпечити здобуття Вінницею статусу туристичного центру Подільського регіону та її включення до національного туристичного продукту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-