Розвиток рекреаційно-оздоровчого туризму на Дністрі обговорюють на Львівщині

Розвиток рекреаційно-оздоровчого туризму на Дністрі обговорюють на Львівщині

Укрінформ
У Трускавці на Львівщині розпочався Верхній форум в межах Міжнародного туристичного форуму «Дністер: 1362 км прибутків». 

В центрі обговорення - розвиток рекреаційних зон в Європі, питання рекреаційно-оздоровчого туризму в басейні Дністра та розвиток бальнеологічного туризму в Україні та Східній Європі, повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації. 

«Серед п’яти стратегічних цілей розвитку Львівщини на період до 2027 року пріоритет надається посиленню туристичної привабливості регіону, зокрема, освоєнню нових напрямків і зон, якою зараз і є Дністровський басейн. Тому ми готові бути тим майданчиком, де можна допомагати та сприяти у реалізації усіх ініціатив, які зароджуються у «трикутнику» бізнес-влада-громада», - зазначила начальник управління туризму ЛОДА Наталія Табака.

Читайте також: У Трускавці говорили про значення гастротуризму для розвитку територій

За її словами, рекреаційні та відпочинкові можливості Дністра і прилеглих до нього територій зараз набувають особливої привабливості у тих, хто любить мандрівки. А це зумовлює розвиток відпочинкової індустрії, яка має необмежені перспективи. Про це і йде мова на форумі, серед спікерів якого представники Бельгії, Румунії та України. 

Під час панельної дискусії порушать питання розвитку сервісу і туристичних брендів та ролі бізнес-асоціацій і кластерів в оздоровчо-рекреаційному бізнесі.

Форум відбувається у форматі міжнародної конференції й триватиме два дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-