У Подільському зоопарку за кошти ЄС облаштують центр сімейного дозвілля

У Подільському зоопарку за кошти ЄС облаштують центр сімейного дозвілля

Укрінформ
У Вінниці на базі Подільського зоопарку за кошти ЄС буде створено центр сімейного дозвілля.

Про це повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА. 

"З метою промоції туристичного потенціалу регіону в області реалізують проєкт "Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля". На сьогодні урядом затверджено виділення коштів на розвиток зазначеного центру. Минулого року проєкт став одним із переможців конкурсного відбору, що проводився в рамках виконання угоди про фінансування програми підтримки секторальної політики – "Підтримка регіональної політики України", – йдеться в публікації.

Згідно з повідомленням, загальний обсяг фінансування проєкту становить 11,7 млн грн, з них 10,3 млн грн – кошти Євросоюзу, акумульовані у державному бюджеті. Решта – фінансовий ресурс місцевого бюджету й інші джерела.

Завдяки створенню центру сімейного дозвілля у зоопарку хочуть збільшити кількість відвідувачів – як вінничан, так і туристів.

Читайте також: Сучасний турист і його потреби: У Вінниці громади вчились бути в тренді

Як повідомив кореспонденту Укрінформу директор Подільського зоопарку Євген Ткачик, проєкт планується реалізувати впродовж 2020 року. За рахунок передбачених обсягів фінансування для центру сімейного дозвілля у зоопарку облаштують окремий вхід, каси, встановлять інформаційні й маршрутні борди, ігрові майданчики, збудують приміщення, яке складатиметься з конференц-зали, кімнати для сімейного відпочинку, а також дитячого кафетерію та магазинів.

"Ми запропонуємо навчальним закладам проводити на території закладу заняття з природничих дисциплін, дошкільним закладам – знайомство з навколишнім світом, мамам з малятами – спокійне місце прогулянок. А завдяки реалізації проєкту отримаємо нові можливості, зокрема для проведення конференцій, родинних свят, днів народжень. Окремо буде зведений дерев’яний зруб під резиденцію Діда Мороза", – додав Ткачик.

За його словами, центр сімейного дозвілля розрахований на одночасне перебування до 300 відвідувачів. Він виконуватиме освітню, просвітницьку та розважальну функції.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-