В Ужгороді колишніх бійців АТО/ООС перекваліфікували на туристичних менеджерів

В Ужгороді колишніх бійців АТО/ООС перекваліфікували на туристичних менеджерів

Укрінформ
Випускникам проєкту "Україна-Норвегія", який передбачає безкоштовну професійну перепідготовку військовослужбовців, звільнених у запас, а також членів їхніх сімей, вручили дипломи менеджерів туристичної сфери.  

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради в Facebook.  

"В Ужгороді 43 випускникам проєкту "Україна-Норвегія" вручили дипломи після тримісячного навчання. Проєкт передбачає безкоштовну професійну перепідготовку військовослужбовців Збройних сил України та інших силових структур, звільнених у запас, а також членів їхніх сімей. Фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Норвегія з лютого 2018 року, організатор виконання в Україні – Міжнародний фонд соціальної адаптації" - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Туристів замком Радомисль водитиме аудіогід

Як зазначається, нинішні випускники проєкту прослухали курс за фахом "Менеджмент туристичної та готельно-ресторанної сфери". Після закінчення професійної перепідготовки слухачам видають дипломи та сертифікати: диплом університету NORD (Норвегія) та диплом про проходження курсів від Ужгородського національного університету, на базі якого відбувається навчання.

Згодом випускникам видадуть і дипломи екскурсоводів у сфері туристичної гастрономії.

Фото: Ужгородська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-