Туристів у замку на Рівненщині зустрічатимуть аудіогід й унікальний острозький наспів

Туристів у замку на Рівненщині зустрічатимуть аудіогід й унікальний острозький наспів

Укрінформ
Відвідувачам Острозького замку в новому туристичному сезоні запропонували аудіоекскурсії та оригінальний острозький наспів XVІ ст., які можна почути за допомогою мобільного додатку.

Про це повідомляє видання "Район. Острог". 

"Державний історико-культурний заповідник Острога в новому туристичному сезоні тішить новинками. Замком князів Острозьких, де розміщені цікаві музейні експозиції, тепер можна прогулятися з допомогою аудіогіда. Нині ж відвідувачі замку можуть почути екскурсію без екскурсовода, скориставшись спеціальною фонограмою. Крім того, відвідувачі можуть почути оригінальний острозький наспів XVІ століття", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника директора з наукової роботи Державного історико-культурного заповідника Острога Андрія Брижука, мобільні додатки можуть бути встановлені на смартфони відвідувачів, і тому не вимагають від музею закупівлі, оренди, обслуговування устаткування.

Читайте також: Туристичний червень на Рівненщині: "вихиляси", гостини в Юзефіни та веломарафон

Надалі працівники музею планують перекласти аудіозапис іноземними мовами та створити аудіогід для інших пам’яток, які входять до складу заповідника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-