"Острог – Ренесанс 2019" триватиме три дні

Укрінформ
На Рівненщині три дні триватиме IV Всеукраїнський історико-культурний фестиваль "Острог – Ренесанс 2019", який розпочнеться в п'ятницю, 31 травня.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА. 

"З 31 травня по 2 червня в Острозі пройде фестиваль "Острог – Ренесанс". Мистецька подія стала традиційною та проводиться вже вчетверте. Ініціатори фесту – Острозька міська рада спільно з Острозькою академією. Цьогорічний фестиваль присвячений мистецтву й покликаний популяризувати культуру та історію давнього міста, а також це хороша можливість налагодити ділові зв’язки у туристичній сфері з іншими регіонами та країнами", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що фестивальну програму відкриють концертом скрипаля Кирила Стеценка та презентацією фільму Олега Чорного "Проект дощу".

Читайте також: Тролейбусні екскурсії та інтерактив: у Полтаві діятиме "Майстерня міста"

Крім цього, в програмі – живописна виставка про Острог, театралізована ренесансна хода зі смолоскипами, дитячий пленер від Київської державної художньої середньої школи імені Т.Г. Шевченка за участю учнів з художніх шкіл Острога, Нетішина та Рівного.

Гості фестивалю матимуть можливість взяти участь у родинному ART-пікніку, художніх майстер-класах, квесті "Подорож острозькими стежками".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-